Acasă Sport Partida Dinamo – SCM Poli va avea loc în avans, duminică, 20...

Partida Dinamo – SCM Poli va avea loc în avans, duminică, 20 februarie

DISTRIBUIȚI

Alb-violeții de pe semicerc se pregătesc pentru o deplasare în București, unde vor întâlni campioana Dinamo. Handbaliștii noștri ar fi trebuit să evolueze cu Steaua București, pe teren propriu, dar la cererea clubului roș-alb s-au operat câteva modificări.

Partida Dinamo – SCM Poli (din etapa a XXI-a) va avea loc în avans, duminică, 20 februarie, de la ora 11,00, iar jocul dintre echipa noastră și Steaua (din etapa XX, programată în acest weekend) a fost amânat pentru miercuri, 23 martie, urmând să aibă loc la sala Constantin Jude și să fie televizat.

Dinamo a trecut pe primul al clasamentului, deși are un meci mai puțin decât a doua clasată, Potaissa Turda, și vine după o înfruntare din Liga Campionilor: 30-35, aseară, acasă, cu Barcelona.

Echipa noastră a făcut prima remiză din acest sezon, în runda precedentă – 27-27, cu HC Buzău – și rămâne pe locul al doisprezecelea în ierarhie.

Violeții nu au jucat în „intermediara” de la mijlocul acestei săptămâni, căci disputaseră în avans meciul de la Turda (31-37).

 

 

Comentarii

comentarii