Acasă Administraţie Patru puncte de colectare a deşeurilor mari deschise, de joi, în Timişoara

Patru puncte de colectare a deşeurilor mari deschise, de joi, în Timişoara

1205
DISTRIBUIȚI

De joi, 8 august, Timişoara ar trebui să fie mai curată, pentru că vor fi deschise patru puncte de colectare a deşeurilor mari. Acestea sunt amplasate pe Calea Torontalului nr. 94  pe strada A. Imbroane nr.70, strada Torac nr.2-4 şi Pod Calea Şagului.

Pentru toate, programul de funcţionare este de luni-vineri între 9.00-19.00 şi sâmbăta între 8.00 – 16.00.

Se pot depune deşeuri voluminoase, deşeuri vegetale, deşeuri de construcţii şi demolări.

Primarul Nicolae Robu anunţă pe facebook: ÎNCEPÂND DE MÂINE (8 AUGUST), UN NOU SERVICIU GRATUIT OFERIT DE PRIMĂRIE POPULAŢIEI, ÎN CADRUL CAMPANIEI “TIMIŞOARA CURATĂ”

“Am declarat repetat că vrem ca oraşul nostru să devină model de oraş curat. Oricine a putut vedea în ultimul timp progresele făcute pe acest drum. Dar tot ce s-a făcut bun este umbrit de depunerile clandestine de diverse deşeuri, care continuă să apară în diverse puncte ale oraşului. Ei bine, vrem să le lichidăm şi le vom lichida! În acest sens, pe de o parte, vom deschide de mâine 4 puncte în care cetăţenii vor putea depune gratuit, civilizat, ceea ce până acum găseam prin aşa-numitele rampe clandestine, iar pe de altă parte, vom continua să supraveghem zonele predilecte cu poliţişti în civil şi cu camere video şi să aplicăm amenzi drastice celor necivilizaţi”, spune edilul.

Pentru populaţie, aceste depunerea în aceste locaţii sunt gratuite, costul fiind suportat de municipalitate.

Comentarii

comentarii