Acasă Cultura Pe o pânză de păianjen, la Timișoara – o lume unde adevărul...

Pe o pânză de păianjen, la Timișoara – o lume unde adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns

477
DISTRIBUIȚI

Întreaga echipă a a hitului teatral bucureștean “All inclusive” – actori, regizor, producator , dramaturg – a pus la cale un nou spectacol în premieră absolută. Prima reprezentație a comediei ”Pe o pânză de păianjen” pe scena Teatrului Național Timișoara va avea loc luni, 25 noiembrie 2019, de la ora 20.

Medeea Marinescu ,Vlad Zamfirescu (în dubla ipostază de regizor și actor) , Mirela Oprișor , Marius Manole  și Diana Roman sunt protagoniștii acestui spectacol cu piesa lui Alexandru Popa.

Andu își anunță soția că a doua zi va pleca la mănăstire, de tot. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesarată în miez de noapte, Alma, soția lui Andu, începe războiul. Se hotărăște inclusiv să plece ea prima, să se “mântuiască “ înaintea lui. Sunt convocați prietenii. Fiecare tabără primește întăriri. Surprizele se țin lanț, iar finalul  lasă urme adânci. O poveste intensă, care-i provoacă spectatorului  hohote de râs în spatele cărora se construiesc lumi în care  adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt.

Comentarii

comentarii