Acasă Eveniment Pensionară dispărută în Lupeni, găsită de Poliţie în Caraș Severin, la iubitul...

Pensionară dispărută în Lupeni, găsită de Poliţie în Caraș Severin, la iubitul cunoscut pe Facebook

723
DISTRIBUIȚI

O pensionară din Lupeni, dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă şi nu a mai răspuns la telefon, a fost găsită de Poliţie în casa iubitului ei, pe care l-a cunoscut pe Facebook. Femeia i-a anunţat pe poliţişti că se va căsători şi nu vrea să vorbească cu familia.

Povestea pensionarei îndrăgostite a început marţi, 6 august 2019, în jurul orei 11.30, atunci când când fiul ei, care locuieşte în Alba Iulia, a sunat la numărul de urgenţă 112.

Bărbatul le-a explicat că femeia nu a mai răspuns la telefon, este bolnavă şi ar putea fi căzută în casă.

Un echipaj de Poliţie a mers la locuinţa pensionarei din Lupeni, însă nu au găsit-o acasă. O vecină le-a povestit agenţilor că femeia i-a lăsat cheia de la apartament, pe 31 iulie, şi i-a spus că pleacă la un prieten din Reşiţa.

“Poliţiştii au efectuat o serie de verificări la unitățile spitalicești din zona Văii Jiului, la Autogara Normandia, precum şi în rândul taximetriștilor. În urma activităților desfășurate, femeia a fost identificată în comuna Târnova, judeţul Caraș Severin”, se arată într-o informare a IPJ Hunedoara, potrivit ziardehunedoara.ro.

Pensionara se afla în casa unui bărbat de care s-a îndrăgostit după ce l-a cunoscut pe Facebook în urmă cu două săptămâni şi a declarat că urmează să se căsătorească.

Comentarii

comentarii