Acas─â Sport Pentru 111 minute, Poli a fost lider

Pentru 111 minute, Poli a fost lider

833
DISTRIBUIȚI

poli - craiova Cele 6 puncte de penalizare nu au mai contat s├ómb─ât─â, la Timi┼čoara. De la ora 19.03, moment ├«n care Arman Karamyan deschidea scorul ├«n partida cu Craiova, FC Timi┼čoara a devenit lider ├«n campionatul primei ligi de fotbal. Minunea a ┼úinut fix 111 minute, p├ón─â c├ónd Marius Niculea marca pentru Dinamo ┼či ├«i readucea pe c├óini ├«n postura de lideri.

Un portar de trei puncte

Statistica nu a ┼úinut, s├ómb─ât─â, cu Timi┼čoara, nici forma de moment a juc─âtorilor ┼či nici fluiera┼čul Alexandru Tudor.
Totul a fost compensat de o d─âruire exemplar─â, de un public fenomenal ┼či de o mare, mare doz─â de hazard.
Un portar cu o alur─â de baschetbalist, Costel Pantilimon, a fost indiscutabil omul care a oprit toate punctele la Timi┼čoara.
A fost ┼či norocul proverbial al lui Gabi Balint, dar ┼či inspira┼úia de a-l b─âga din nou ├«n echip─â pe Arman Karamyan, fotbalistul care peste noapte a dovedit stof─â de golgheter.
├Än ultimele dou─â partide sus┼úinute la Timi┼čoara, Craiova a marcat opt goluri ┼či a primit doar dou─â A c├ó┼čtigat clar ameble ├«nt├ólniri, dar s├ómb─ât─â, divinitatea a ┼úinut cu Timi┼čoara. Pantilimon a scos trei mingi imposibile, dar ┼či un penalty.
Patru mingi pentru care, dac─â intrau ├«n poart─â, niciun portar de pe Terra nu putea fi acuzat. Timi┼čoara a c├ó┼čtigat, dup─â un final electrizant, cu 1-0 ┼či ocup─â ├«n aest moment locul II, la egalitate de puncte cu Unirea Urziceni. S├ómb─ât─â, 17 aprilie, elevii lui Gabi Balint vor avea o nou─â ├«nt├ólnire de grad 0.
La Vaslui, Timi┼čoara ├«nt├ólne┼čte o echip─â r─ânit─â care dup─â un ├«nceput debordant de retur, vrea s─â r─âzbune ultimele dou─â ├«nfr├óngeri ru┼činoase cu CFR Cluj ┼či Dinamo.

Comentarii

comentarii