Acasă Actualitate Petrecere de deschidere a noului spațiu Cărturești Iulius Mall

Petrecere de deschidere a noului spațiu Cărturești Iulius Mall

DISTRIBUIȚI

Din luna martie, librăria Cărturești se mută într-un spațiu nou, tot în incinta Iulius Mall, un spațiu special reamenajat pentru a găzdui o lume de povești acompaniată de muzică și lucruri frumoase, o librărie în care poți să petreci ore întregi și să faci timpul să stea în loc.

Noul Cărturești măsoară 550 mp și adăpostește peste 30.000 de titluri atent selecționate de carte, muzică și film, precum și un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie și gadgeturi pentru cititori. Amenajarea noii librării este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov și Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Transformarea va fi sărbătorită joi, 22 martie, de la ora 19:00, printr-o petrecere de deschidere, cu un concert acustic susținut de trupa EM, cu ceai înmiresmat și vin oferit de Petrovaselo. Primii 2000 de cititori care trec pragul librăriei își pot alege un cadou din selecția specială de cărți, albume de muzică, ceaiuri și filme.

Comentarii

comentarii