Acasă Administraţie Primăria Timișoara a reînceput să monteze limitatoare și să marcheze trecerile de...

Primăria Timișoara a reînceput să monteze limitatoare și să marcheze trecerile de pietoni

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara anunță că instituția a demarat, pe 21 martie, „un program de sporire a siguranței în trafic atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni sau bicicliști”. În prima etapă vor fi executate lucrări de întreținere și semnalizare a drumurilor din oraș, mai exact vor fi reașezate limitatoarele de viteză și vor fi marcate corespunzător trecerile de pietoni.

Luni, la ora 16, au fost anunțate și lucrările programate pentru prima săptămână, începute teoretic din dimineața aceleiași zile. Astfel, pentru perioada 21.03.2022-25.03.2022 sunt programate următoarele lucrări:

– Se vor executa lucrări de remontare a limitatoarelor de viteză pe străzile: Ioan Slavici, Ardealul, Moise Doboșan, Andreescu, Pestalozzi, Ofcea, Ana Ipatescu, Anton Bacalbașa, Bujorilor, Frateliei, Brâncoveanu, Mihai Viteazul, Traian Lalescu, Canal Bega; Eroilor; Drumul de legatură Torontal, Demetriade

-Se vor executa lucrări de marcaje la trecerile pentru pietoni de pe străzile Hașdeu și Înfrățirii, Renașterii și Samuil Micu, Calea Aradului, splaiul Tudor Vladimirescu, bd. 16 Decembrie, strada Ostrogovici.

„În caz de vreme nefavorabilă, nu se vor executa unele lucrări așa cum sunt ele propuse în planul zilnic de lucrări. În caz de evenimente rutiere, lucrările de reparații și înlăturare a daunelor vor fi prioritare fața de planul zilnic propus. În cazul primirii unor avize de lucrări cu caracter urgent, aceste lucrări vor fi, de asemenea, prioritare față de planul zilnic propus”, mai precizează reprezentanții instituției.

Comentarii

comentarii