Acasă Administraţie Primăria Timișoara caută proiectant pentru modernizarea Complexului Sportiv Bega

Primăria Timișoara caută proiectant pentru modernizarea Complexului Sportiv Bega

DISTRIBUIȚI

Complexul Sportiv Bega al Primăriei Timișoara urmează să fie modernizat. Marți, 16 august, a fost lansată licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega. Vorbim de un contract de 240.000 de lei, fără TVA, pentru ET (expertiză tehnică) și DALI (documentație de avizare a lucrărilor de investiții) în vederea refuncționalizării, modernizării și extinderii pe verticală (P+2E) a complexului de pe str. Intrarea Zânelor nr.2.

„Pregătim mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a Timișoarei – bazine, stadioane, baze sportive. Astăzi am lansat licitația pentru refuncționalizarea complexului sportiv din Dacia și urmează în curând un proiect în cartierul Ronaț, la stadionul de rugby”, transmite primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Valoarea estimată a contractului este de  239.075, lei fără TV. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6.09.2022, ora 15. Durata contractului va fi de 60 de zile.Anunțul de participare poate fi găsit la: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100169201.

„Lucrările la această investiție vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative. În următoarea perioadă va fi lansată și achiziția pentru servicii de proiectare- «ET+DALI-Refuncționalizare teren sport, reabilitare și extindere clădire existentă, inclusiv utilități, str.Pictor Aman nr.11». Valoarea estimată a serviciilor de proiectare pentru terenul de sport este de 173.464,29 lei fără TVA”, mai transmit reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii