Acasă Actualitate Primăria Timișoara mai și câștigă în instanță. A doua organigramă a administrației...

Primăria Timișoara mai și câștigă în instanță. A doua organigramă a administrației Fritz nu mai este suspendată

DISTRIBUIȚI

Marți, 20 septembrie, administrația Fritz a înregistrat o victorie în instanță în fața sindicatului condus de Tiberiu Negrei: organigrama aprobată în martie 2022 nu mai este suspendată. Curtea de Apel Timișoara a decis, astfel, să admită recursul primăriei la sentința dată în mai de Tribunalul Timiș și să trimită cauza spre rejudecare.

„Practic, prin această decizie, magistrații Curții de Apel Timișoara au admis că organigrama în vigoare nu are același conținut ca organigrama adoptată anul trecut, așa cum reclama Sindicatul liber al angajaților din Primăria Timișoara și un număr de 13 foști și actuali funcționari. În solidar cu Consiliul Local Timișoara și Primarul Municipiului Timișoara, decizia Tribunalului Timiș a fost atacată și de Sindicatul Angajaților din Unitatea Administrativ Teritorială Timișoara („sindicatul Lucuț” – n.r.). Acest sindicat reprezintă un număr de peste 150 de actuali angajați din Primăria Timișoara. Din acest moment, organigrama în vigoare adoptată prin HCL 90/2022 nu mai este suspendată. Decizia Curții de Apel Timișoara este definitivă”, transmit reprezentanții primăriei.

În paralel, primăria și „sindicatul Negrei” se judecă și „pe fond” pe anularea cu totul a organigramei în cauză. La prima organigramă, sindicatul a câștigat, pe rând, atât procesul pentru suspendare, cât și cel pentru anulare.

Comentarii

comentarii