Acasă Administraţie Produse de igienă, donate de Primăria Timișoarei persoanelor defavorizate, în perioada 29...

Produse de igienă, donate de Primăria Timișoarei persoanelor defavorizate, în perioada 29 ianuarie – 8 februarie

795
DISTRIBUIȚI

În perioada 29 ianuarie – 8 februarie, Primăria Municipiului Timișoara va distribui, prin Direcția de Asistență Socială, pachete cu produse de igienă persoanelor defavorizate. Măsurile luate în „Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate” a fost aprobat în 2018, aceste produsele de igienă fiind donate în cadrul etapei POAD 2019-2021, din stocurile de intervenție comunitară.

Pachetul va conține: cinci periuțe de dinți, pastă de dinți – 300 ml, săpun lichid – 500 ml, șampon de copii – 800 ml, șampon de adulți – 500 ml și detergent de rufe – 2700 grame. Cei care beneficiază de aceste produse, în prima etapă a programului vor fi:

„a) Familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;

b) Familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr.277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările ulterioare”.

„Distribuirea produselor de igienă personală se va face din locația situată pe str. Lorena, nr.35. Toți beneficiarii care ridică produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original”, transmite Primăria.

PMT mai atrage atenția că de aceste ajutoare vor beneficia, o singură dată în cadrul aceste etape, doar titularii de venit minim garantat, nu și alți membri ai familiei, și titulariiși membrii familiei beneficiare de ajutor pentru susținerea familiei, nominalizați prin dispozițiile primarului.

Comentarii

comentarii