Acasă Administraţie Programul Laptele şi Cornul e suspendat pe durata stării de urgenţă

Programul Laptele şi Cornul e suspendat pe durata stării de urgenţă

1096
DISTRIBUIȚI

Programul Laptele şi Cornul, dar şi cel de furnizare de fructe pentru elevi, sunt suspendate în această perioadă, a anunţat Consiliul Judeţean Timiş. Instituţia se ocupă în judeţ de aplicarea programului.

Consiliul Județean a înștiințat firmele care furnizează școlilor și grădinițelor din Timiș produse de panificație, lapte și fructe că, în conformitate cu Decretul Prezidențial nr. 195/2020 prin care s-a instituit starea de urgență pe teritoriul României, se suspendă executarea obligațiilor asumate prin contractele încheiate. 

În luna februarie, către toate unitățile de învățământ de la nivelul județului, au fost livrate fructe, produse lactate și de panificație, fiind achitate facturile emise pentru respectiva perioadă: Fructe – valoare factură: 236.531,75 lei, Lapte – valoare factură: 882.593,93 lei, Produse panificație – valoare factură: 475.796, 59 lei.

CJ Timiș gestionează, la nivelul județului, Programul privind acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de lapte, fructe și produse de panificație.

Comentarii

comentarii