Acasă Administraţie A demarat licitaţia pentru drumul de legătură dintre Dudeştii Noi şi Săcălaz

A demarat licitaţia pentru drumul de legătură dintre Dudeştii Noi şi Săcălaz

1028
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş dă aproape 12 milioane de lei pentru realizarea unui drum de legătură directă între Dudeştii Noi şi Săcălaz, un drum care va vedea în premieră asfalt. De asemenea, proiectul mai prevede realizarea unui sens giratoriu pe DN6, în locul unde actualul drum de legătură dintre şoseaua naţională şi Dudeştii Noi, respectiv cel care va merge spre Săcălaz se întretaie cu DN6.

Pe SEAP a fost publicată licitaţia pentru desemnarea constructorului care se va ocupa de asfaltarea DJ 591 C, porţiunea DN6 – Săcălaz. Acesta facelegătura dintre Săcălaz și Dudeștii Noi, fiind vorba de un drum de pământ, necirculabil în mod curent, având lungimea de cinci kilometri.

Conform documentaţiei nou drum va avea două benzi de circulație, şi va include dispozitive de colectare și evacuare a apelor, dar și amenajarea unei intersecții cu DN 6, de tip sens giratoriu.

Suma oferită pentru acest contract este de 9,8  milioane de lei, plus  TVA, din care 7,2 milioane de lei bani prin PNDL. Depunerea ofertelor are loc până pe data de 22 aprilie. Realizarea obiectivului va dura opt luni.

Comentarii

comentarii