Acasă Eveniment Scandal fără precedent în Piața Victoriei din Timișoara

Scandal fără precedent în Piața Victoriei din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Scandal monstru și fără precedent între arabi și rromi, chiar în Piața Victoriei, în Timișoara Capitală Culturală Europeană,  vineri 18 august, după amiază.

Totul a pornit de la o acuzație care nu a putut fi dovedită, precum că un cuplu de romi a furat ceva de la doi arabi, aflați în fața unei farmacii din centrul orașului. Arabii au încercat să îi imobilizeze pe țigani, i-au și lovit și au vrut să îi ducă la poliție, dar surpriză! Polițiștii locali i-au percheziționat pe cei doi imigranți și au găsit asupra lor droguri. Martorii spun că arabii aveau două bile învelite în celofan, iar una a fost înghițită de unul dintre ei, chiar în fața polițiștilor. Tânărului imigrant i s-a făcut rău imediat și a început să vomite, dar și-a revenit, fiindcă a înghițit-o cu tot cu celofanul în care era învelit drogul. La fața locului a ajuns o echipă de intervenție din cadrul Poliției Locale Timișoara și pe cei doi imigranți i-au dus la sediul instituției (foto).

Oricum, merită să remarcăm profesionalismul polițiștilor locali, care nu s-au lăsat intimidați de faptul că cei doi erau musulmani migranți și să îi lase să facă tot ce vor, așa cum se întâmplă în Occident. Oamenii legii și-au făcut datoria și așa trebuie să procedeze în continuare. Polițiștii spun că unul dintre migranți nici nu se afla în mod legal în Timișoara. Oricum se vor face cercetări în continuare. Concluzia este că fenomenul tot  mai periculos al migrației, coordonat de rețelele mafiote de trafic de carne vie, dar și de alte ONG-uri finanțate de cercurile de interese arabe sau americane devine pe zi ce trece tot mai distrugător pentru liniștea societăților  din Occident și din celelalte țări din Europa, inclusiv din România. Se pare că nu mai e nimic de făcut. Totuși, trebuie să se înțeleagă că autoritățile din Timișoara își fac datoria legală și nimeni nu trebuie să încalce legile și ordinea comunității.

 

Comentarii

comentarii