Acasă Sport Steaua-Politehnica – lupta decisivă pentru titlu

Steaua-Politehnica – lupta decisivă pentru titlu

337
DISTRIBUIȚI

Poli îşi joacă, poate, ultima şansă la titlu, duminică, în deplasare, contra F.C. Steaua. Timişorenii se află pe locul trei în Liga I, cu 51 de puncte, în timp ce Steaua se află pe locul doi, cu 52 de puncte. Alb-violeţii sunt obligaţi să câştige, duminică, o posibilă victorie menţinându-i în lupta titlu şi pentru calificarea în grupele Champions League. De menţionat că ocupanţii primului loc, C.F.R. Cluj, joacă în această etapă împotriva lanternei roşii, Alba Iulia. Bănăţenii merg în Ghencea cu un moral ridicat, după meciul bun făcut împotriva vicecampioanei C.F.R. Cluj.  Şansele unei victorii pentru alb-violeţi sunt mari, mai ales că steliştii au pierdut fără drept de apel, etapa trecută, cu 5-1, împotriva Rapidului. Deşi Steaua este singura echipă care în acest campionat a învins Politehnica acasă, jucătorii bănăţeni sunt încrezători că vor reuşi un rezultat bun. Ei sunt decişi să câştige toate meciurile până la sfârşitul campionatului  şi speră ca şi contracandidatele la titlu să facă paşi greşiţi.

Luptă pe toate planurile

 Lupta împotriva Stelei nu se dă doar pe teren. Oficialii bănăţeni au anunţat că vor neapărat control antidoping. Şefii lui Poli au ajuns la această idee după ce au citit în presă că steliştilor li s-au administrat perfuzii, lucru interzis de regulamentele sportive. Timişoara a cerut control doping şi înaintea jocului cu CFR Cluj, din weekendul trecut, dar testarea nu a mai avut loc. Din motive necunoscute, însă, cei de la Agenţia Naţională Antidoping nu au mai ajuns la stadion, iar controlul nu s-a mai făcut. Ca să încingă spiritele şi mai tare, patronul alb-violeţilor, Marian Iancu, a făcut o notificare către Liga Profesionistă de Fotbal, prin care cere redeschiderea Cazului "Valiza".

Cum se poate merge la meci?

 Deplasarea suporterilor polişti la meciul din Ghencea, de duminică seară, se va face cu trenul. Plecarea va fi la ora 06:30, din Gara de Nord Timişoara. Întoarcerea este programată pentru luni, 26 aprilie, la ora 12:00. Biletul de meci costă 10 RON. Intrarea pe Stadionul Ghencea se va face doar pe bază de buletin. Meciul se va desfăşura duminică, 25 aprilie, de la ora 20.30 şi va fi transmis pe postul de televiziune Digi Sport.

Comentarii

comentarii