Acasă Actualitate Subprefectul Ovidiu Drăgănescu referitor la Dominic Fritz: ”Cum se numește când te...

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu referitor la Dominic Fritz: ”Cum se numește când te lauzi gratuit, dar nu știi despre ce vorbești?”

DISTRIBUIȚI

Actualul subprefect de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe actualul primar, Dominic Fritz, că își asumă merite care nu îi aparțin, în lupta pentru recuperarea unor imobile de la clanurile de romi. Edilul e considerat ”justițiar de carton”.

”Dominic Fritz nu mai are nicio limită. În lipsa unor realizări administrative, Fritz vrea să se transforme în justițiar de carton. Obsedat de ideea de a se lăuda cu munca altora, actualul primar al Timișoarei a ajuns de râsul lumii. Ultimele isprăvi ale celui care a ajuns din greșeală primar într-un oraș de oameni decenți și cu bun simț sunt legate de procesele privind câteva clădiri din centrul Timișoarei. Această luptă cu mafia imobiliară din centrul orașului a fost începută de Ovidiu Drăgănescu pe vremea în care era prefect de Timiș. Nicolae Robu a fost și el implicat serios în această luptă extrem de grea și periculoasă. Acum, când au apărut aceste sentințe, pentru că știm cu toții că procesele durează mult în țara noastră, Dominic Fritz a găsit de cuviință să își aroge singur toate meritele. Corect ar fi fost să menționeze de unde a pornit această luptă și cine sunt cei care au început-o, dar ce e corect în acțiunile actualului primar?”, conform PNL Timiș.

Liberalii se referă la cazul Loga 52, care a devenit o adevărată saga de anunțuri și contra-anunțuri de asumare a succesului.

”În cazul casei de pe Loga 52, sentința penală a fost pronunțată în 2016, iar litigiul cu Ștrandul Termal datează din 2009. Sigur, e simplu acum după atâția ani să vii și să faci un video în fața acestor clădiri spunând că tu le-ai adus înapoi în patrimoniul orașului. Un gest de minim bun simț și o dovadă de educație minimală ar fi fost să amintești în acele postări triumfaliste și de cei care au făcut posibil acest rezultat. Nu e cazul să mai avem așteptări în acest sens”, mai spun cei de la PNL Timiș.

Drăgănescu îl acuză pe Fritz că habar nu are despre ce vorbește.

”Cum se numește când te lauzi gratuit, dar nu știi despre ce vorbești? Aflu cu stupoare că domnul Fritz e primul care s-a luat de clanurile de pe Loga. Presupun că nu știe despre ce vorbește, iar dacă e cu premeditare, e grav”, spune vicepreședintele PNL Timiș, Ovidiu Drăgănescu. ”Care e meritul actualului primar? Dar îi mai dau o informație domnului Fritz. Tăvălugul de pe Loga 52 a început după descinderea mascaților la cererea unei structuri de poliție din Occident, adică după o acțiune de cooperare mixtă de acum peste un deceniu. Poate informația îl ajută pentru următoarele postări în care se laudă singur”, conform lui Ovidiu Drăgănescu. 

 

Comentarii

comentarii