Acasă Eveniment Tragedie la echipa de copii CSC Ghiroda. Unul dintre micuţii fotbaliști a...

Tragedie la echipa de copii CSC Ghiroda. Unul dintre micuţii fotbaliști a murit, celălalt este la Terapie Intensivă, după accidentul de pe A1

2279
DISTRIBUIȚI

În accidentul de vineri provocat de un șofer inconştient care a condus pe contransens pe Autostrada A1 au fost implicaţi şi doi micuți fotbalişti de la echipa de copii CSC Ghiroda Junior.

Micuţii reveneau acasă după turneul Cupa de Vară Farul 2019 de la Constanţa, pe care timişenii l-au şi câştigat, la ambele grupe: 2011 şi 2013.

Rareş Jurconi nu mai putut fi salvat de mecii de la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara. “Ce se poate spune în aceste moment. Nu am cuvinte. Copiii veneau de la Constanţa, unde au câştigat un turneu amical. A fost ca o vacanţă, au mers cu părinţi, cu bunici. Sunt copilaşi de şase ani. Din păcate Rareş a murit, iar Cristofer este la spital, din cauza unui nebun”, a declarat pentru “Adevărul” Alin Miloş, coordonatorul clubului de la Ghiroda.

„Ce pot să spun decât ce simte un părinte care îşi trimite copilul în turnee şi îl aşteaptă să se întoarcă sănătos acasă. Suntem profund indureraţi şi îngrijoraţi de acest tragic eveniment. Suntem alături de familiile atât de greu încercate şi de toţi părinţii echipei. Echipă care a adus cele mai multe trofee clubului nostru. Rareş, vei fi mereu mereu campion în sufletele noastre şi ale colegilor tai”, a transmis Angela Drăghia, din partea conducerii clubului CSC Ghiroda. 

În drum spre casă, pe Autostrada Vestului, între Balinţ şi Dumbrava, maşina condusă de bunicul unuia dintre micuţi s-a lovit frontal de o maşină care circula pe contrasens. Două persoane aflate în maşina care circula regulamentar au murit. Cei doi copii au fost duşi la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu”, în stare gravă. Mai târziu, Rareş Jurconi a murit.

„Băiatul avea traumatisme craniene, toracice, a fost resuscitat aproape două ore. Al doilea copil din acest accident este în secţia de Terapie Intensivă, cu contuzie toracică şi craniană”, a spus medicul Mihai Gafencu, de la Spitalului „Louis Ţurcanu” Timişoara.

Şoferul unei alte maşini, în care se aflau alţi copii care au participat la turneu de fotbal de la Constanţa, a evitat în ultima clipă coliziunea cu maşina condusă pe contransens de un inconştient.

Şoferul care a provocat accidentul a fugit de la faţa locului.fiind prins după câteva ore de căutări. Adrian Vasiliu a fost descoperit lângă halta CFR Susani, în apropiere de localitatea Traian Vuia. Bărbatul de 43 de ani, din comuna Tomeşti, sat Româneşti, avea o alcoolemie de 0,39 la mie în aerul expirat.

Sursa: adevărul.ro

Comentarii

comentarii