Acasă Eveniment Un BMW furat din Germania a fost găsit la Vama Nădlac

Un BMW furat din Germania a fost găsit la Vama Nădlac

881
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak au depistat pe sensul de intrare în țară, un cetăţean român care a condus un autoturism marca BMW, căutat de către autoritățile din Germania.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în judeţul Dolj, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania. Acesta era însoţit de o femeie în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în judeţul Mehedinţi. La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport un certificat de înmatriculare emis de autorităţile germane. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca „bun  căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania, la data de 14.08.2018. De asemenea, în cadrul cercetărilor, s-a mai stabilit că maşina aparține unei rude a femeii, care a declarat că nu ştia că este căutată de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de 5.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad până la finalizarea cercetărilor. În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Comentarii

comentarii