Acasă Actualitate Winter Fashion Show la Iulius Mall

Winter Fashion Show la Iulius Mall

DISTRIBUIȚI

Iarna este anotimpul favorit pentru cei pasionaţi de ski, snowboard sau săniuş. Indiferent de sportul de iarnă practicat, pentru o distracţie garantată şi pentru evitarea situaţiilor neplăcute trebuie să vă asiguraţi că aveţi la îndemână echipamentul necesar.
Evenimentul Winter Fashion Show, organizat de Iulius Mall Timişoara şi ajuns în acest an la cea de-a IV-a ediţie îşi propune să prezinte iubitorilor sporturilor de iarnă şi nu numai, tendinţele specifice ţinutelor sportive din acest sezon.
Astfel, vineri, 22 ianuarie 2010, la Iulius Mall Timişoara, în Curtea de Onoare, începând cu ora 18.00, timişorenii sunt invitaţi la un show incendiar în cadrul căruia vor fi prezentate ţinute sportive, accesorii pentru sezonul rece, echipamente de ski. 9 firme de renume vor face recomandările pentru acest sezon: Adidas, Champion, Columbia, Lotto, Intersport, Nike, O`Neill, Sport Zone, Stone Creek.
La finalul show-ului de modă, cei prezenţi vor fi recompensaţi cu un superconcert susţinut de unul dintre cei mai în vogă artişti ai anului – PUYA.

Comentarii

comentarii