Acasă Eveniment UPDATE: Cinci avioane Carpatair au aterizat la Arad datorită ceţii de la...

UPDATE: Cinci avioane Carpatair au aterizat la Arad datorită ceţii de la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Ceaţa de luni dimineaţa a creat probleme majore la Aeroportul Internaţional Timişoara. Cea mai grav afectată a fost, ca de obicei, compania Carpatair. Cinci curse aeriene ale acestei companii au fost redirecţionate spre aeroportul din Arad. Avioanele au decolat din România, Republica Moldova şi Ucraina, iar cei peste 200 de pasageri au aşteptat câteva ore pe aeroportul arădean înainte de a decola înapoi spre Timişoara.
Primele trei aeronave ale Carpatair, cu aproximativ 150 de pasageri la bord, au aterizat la Arad, luni, în jurul orei 10.00. Ulterior, alte două aeronave ale aceleiaşi companii au aterizat la Arad, fiind redirecţionate de la Timişoara, unde ceaţa nu permitea aterizarea în siguranţă. Tot din cauza ceţii, un avion de tip cargo a fost redirecţionat dinspre Timişoara spre Arad, unde a staţionat câteva ore.
Cele cinci avioane de pasageri care au fost redirecţionate, luni, spre Arad, deoarece nu au putut ateriza la Timişoara din cauza ceţii, au decolat spre destinaţie, după ce ceaţa s-a ridicat, făcând posibilă aterizarea aeronavelor pe aeroportul timişorean. De asemenea, în jurul orei 13.00, a decolat spre Timişoara şi avionul de tip cargo, care a fost redirecţionat spre Arad, în cursul dimineţii de luni. Aparatele companiei Carpatair au decolat, începând cu ora 12.00, într-un interval de 20 de minute, cu destinaţia Timişoara.

 

Comentarii

comentarii