Acasă Politica Marius Popovici s-a întâlnit cu primarul Munchenului

Marius Popovici s-a întâlnit cu primarul Munchenului

DISTRIBUIȚI

marius_popovici1_7Delegaţie a verzilor germani la Timişoara
Marius Popovici, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi actualul împuternicit al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, în relaţiile cu Austria şi Germania, ţine strâns relaţia cu cele două ţări.

Recent, Popovici s-a întâlnit cu primarul oraşului Munchen, Hep Monatzeder (Partidul Verzilor din Germania) şi au discutat despre o viitoare delegaţie administrativă şi politică ce urmează să vină din partea acestui oraş în judeţul Timiş. O delegaţie verde în adevăratul sens al cuvântului, ţinând cont că partidul din care primarul Munchenului face parte promovează ecologia. O delegaţie care ar putea să facă, poate, şi un simpozion prezentat de reprezentanţii Partidului Verzilor din Germania.

Un simpozion pe teme de mediu, mai bine zis de protejare a… verdelui, o temă din ce în ce mai actuală în zilele noastre, când se încearcă din răsputeri protejarea resurselor naturale ale planetei. Cel mai probabil, delegaţia germană va sosi în Timişoara în toamna acestui an sau anul viitor. (A.PANDURU)

Comentarii

comentarii