Acasă Economic Vino la evenimentele de lansare a cartii START in Antreprenoriat, autor Cristian...

Vino la evenimentele de lansare a cartii START in Antreprenoriat, autor Cristian Onetiu

DISTRIBUIȚI

Cristian Onetiu Start in AntreprenoriatCristian Onetiu este antreprenor cu o experienta de peste 15 ani, dar si psiholog si Life Coach pentru persoane publice care cauta succesul si implinirea personala. Aceasta combinatie unica il transforma intr-un antreprenor cu totul diferit in peisajul antreprenorial romanesc, dobandind o experienta unica in lucrul cu mii de oameni pana in prezent. In acest an a aparut cartea START in Antreprenoriat, de Cristian Onetiu.

Afla toate secretele si mecanismele care genereaza succesul in afaceri si fericirea in viata. Simplu, practic, sustenabil, dovedit. De la STII la AI, spre DEVII, este calatoria antreprenorului care evolueaza natural spre succes si fericire.
La Timisoara, evenimentul de lansare va ave loc vineri, 26 septembrie, la Libraria Cartea de Nisip (Str. Alba Iulia), de ora 16:30.

„Antreprenorii NU sunt innascuti, ci formati. Cred ca fiecare om poate deveni antreprenor de succes daca isi gaseste motivatia interioara si modelul de afaceri potrivit!”

Cea mai puternica motivatie este cea izvorata din interior, in stransa legatura cu pasiunile si misiunea personala. Fiecare cautator de mai bine poate gasi un model de afacere pe care sa o opereze cu succes, indiferent de circumstante sau de experienta in afaceri. Calatoria antreprenoriala este una din modalitatile mele preferate ce duce omul intr-un mod frumos spre prosperitate si implinire.
Am scris acesta carte ca sa-i ajut pe cei care au o dorinta interioara puternica sa devina oameni de valoare ti sa se bucure de siguranta ti independenta financiara, indiferent de mediul economic in care traiesc.’’ Cristian Onetiu, autor START in Antreprenoriat www.onetiu.com

CE SPUN ALTI SPECIALISTI DESPRE CARTE

„Aceasta nu este o carte! Daca o consideri doar o carte inseamna ca vrei doar sa inveti despre lumea antreprenorilor, nu sa devii unul…Pentru viitorul antreprenor START in Antreprenoriat este ceea ce inlocuieste la masinile moderne clasica cheie de contact… Este butonul care iti porneste motorul antreprenorial si te propulseaza in calatoria propriului business inainte sa ajungi la paginile de final. Si asa si trebuie! O carte scrisa de un practician care contine exact ce ai nevoie si cat ai nevoie ca sa faci cel mai greu pas in lumea propriei afaceri, primul! …Iar daca urmatorii pasi iti vor parea dificili, reciteste loviturile de ciocan din prima parte a cartii. Rareori mi-a fost dat sa vad niste sfaturi mai «contondente» si mai pline de adevar pentru cine vrea sa se dezvolte personal si antreprenorial in acelati timp!”, spune Andy Szekely, autor „Decizii radicale pentru oameni destepti”, fondator BootCamp University,www.bootcamp.ro.
„Nimeni nu ar trebui sa inceapa o activitate de intreprinzator fara sa fi citit aceasta carte. Cartea lui Cristi este un cocktail de energizare pentru cei care au deja o afacere dar nu au atins inca performanta dorita si, de asemenea, este o harta cu descrieri clare si precise a traseelor de urmat pentru intreprinzatorii aflati la inceput de drum. Cred ca nu poate exista un ghid mai bun pe calea antreprenoriatului in Romania decat cineva care a construit de la zero o afacere de peste 10 milioane de euro si a ajuns in topul Forbes Romania. Va recomand cartea lui Cristi sa o aveti la indemana ca ghid indispensabil in fiecare zi de antreprenoriat de aici inainte. Spor la bani!”, spune Eusebiu Burcas, fondatorul Burcash – managementul banilor, www.burcash.ro.

Comentarii

comentarii