Acasă Eveniment A explodat o butelie, într-un bloc din Timișoara. O persoană a fost...

A explodat o butelie, într-un bloc din Timișoara. O persoană a fost rănită, iar altele cinci s-au autoevacuat

460
DISTRIBUIȚI

Luni, 7 iunie, pompierii timișoreni au fost alertați că într-un bloc de locuințe s-a produs o explozie a unei butelii. Evenimentul s-a întâmplat la ora 17.10, pe strada Martir Marius Nemțoc, nr. 17, la etajul 1. În apartamentul în care s-a produs explozia se afla o persoană.

„S-a dispus alertarea Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara și trimiterea la locul intervenției a următoarelor forțe și mjloace: două autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălțime S42, un echipaj CBRN, un echipaj SMURD Tip B și un efectiv de 20 pompieri. De asemenea, au fost alertate și structuri cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență: IPJ Timiș, IJJ Timiș, SAJ Timiș cu un echipaj medical, SRI, EON, Enel, IJSC Timis”, precizează Elena Negherea, purtător de cuvânt al ISU Timiș.

Când au sosit pompierii, apartamentul unde s-a produs explozia era inundat cu fum, însă fără flacără deschisă, iar persoana care se afla înăuntru era conștientă și cooperantă. Din bloc s-au autoevacuat cinci persoane.

Comentarii

comentarii