Acasă Actualitate A fost finalizată licitația pentru reabilitarea acoperișului sălii festive a Colegiului Național...

A fost finalizată licitația pentru reabilitarea acoperișului sălii festive a Colegiului Național C.D. Loga. Nicio surpriză: o singură firmă înscrisă

DISTRIBUIȚI

liceul-loga-1Reprezentanții Primăriei Timișoara anunță că pe 8 martie s-a atins termenul limită de depunere a ofertelor pentru licitația de desemnare a firmei care să execute lucrările de reabilitare la acoperișul sălii festive a Colegiului Național „Constantin Diaconovici Loga”. Ca de obicei, avem un singur ofertant, de această dată firma DRAGOMA SERV SRL, din Arad. Vorbim de un contract de 585.613,51 de lei, fără TVA, cu o durată de șapte luni. Finanțarea se face din bugetul local.

„Procedurile de licitație continuă pentru alegerea executantului lucrărilor aferente obiectivului de investiţie: «Reabilitare acoperiș la corp sală festivă Colegiul C.D.Loga, Timișoara».  Termenul limită pentru primirea ofertelor a fost 8.03.2022, ora 15 și a fost înregistrată o ofertă de la DRAGOMA SERV SRL, ofertă care va intra în procedurile de evaluare. Se vor realiza lucrări de șarpantă, de învelitori și lucrări conexe, precum și lucrări de izolare termică”, transmit reprezentanții primăriei.

Aceștia mai precizează că recent a fost semnat contractul privind executarea și finalizarea lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții „Lucrări suplimentare – Reabilitare clădire Sală de Sport la Școala Generală nr. 18; str. Amforei nr.6 , Timișoara ”, tot cu finanțare de la bugetul local. Peste 40 de milioane de lei și-au propus conducătorii primăriei să cheltuie în acest an, din bugetul local, cu investițiile și reparațiile în unitățile de învățământ din oraș.

Comentarii

comentarii