Acasă Eveniment Accidente grave în Arad

Accidente grave în Arad

417
DISTRIBUIȚI

acciedent vinga

Două accidente grave de circulație au avut loc duminică-noapte în Arad. O maşină în care se aflau un copil de 3 ani şi părinţii săi a intrat într-o căruţă care nu era semnalizată.

Cei doi căruţaşi, dar şi şoferul şi soţia sa au fost grav răniţi. Cei doi părinţi, împreună cu copilul de 3 ani, se îndreptau spre Arad. Şoferul nu a observat o căruţă încărcată cu lemne şi a intrat direct în ea. În urma impactului, cei doi oameni care se aflau în căruţă, dar şi şoferul şi soţia sa au fost grav răniţi. Copilul a scăpat ca prin minune. Cei patru răniţi au ajuns la spital. “Am găsit patru victime cu policontuzii. Pacienţii au fost transportaţi la spital”, a declarat unul dintre medicii care au intervenit la locul accidentului.
Cel de al doilea accident a avur loc pe şoseaua Arad – Timişoara, conducătorul unui OPEL care circula din direcţia Şagu, înainte de intrarea în localitatea Vinga a intrat în coliziune cu un microbuz FIAT, ce venea din sens opus. În urma impactului deosebit de violent autoturismul a fost proiectat pe câmpul din dreapta şoselei pe direcţia de mers, şoferul OPEL – ului, un bărbat în vârstă de 54 de ani, decedând pe loc iar un pasager din microbuzul bulgăresc a suferit şi el leziuni uşoare, fiind transportat de către SMURD la Spitalul Judeţean Arad pentru investigaţii. Circulaţia pe şoseaua Arad – Timişoara a fost blocată mai bine de două ore pentru ca Poliţia rutieră să poată face măsurătorile specifice.

Comentarii

comentarii