Acasă Actualitate Adi Bărar (Cargo), condus pe ultimul drum, în acorduri de motoare turate...

Adi Bărar (Cargo), condus pe ultimul drum, în acorduri de motoare turate și muzică rock

311
DISTRIBUIȚI

Râuri de lacrimi pe acordurile motoarelor turate la maxim. Așa a fost condus pe ultimul drum, la Timișoara, Adi Barar, liderul trupei Cargo. Zeci de prieteni, fani și rudele artistului au fost astăzi la cimitir pentru a-și lua rămas bun de la emblema Timișoarei în muzica rock.

Pe drumul de la Spitalul unde Adi Barar a fost răpus de COVID-19 și până la cimitirul unde își va dormi somnul de veci, în difuzoarele motocicletelor a răsunat muzica artistului. Cu motoarele turate și însoțiți de oamenii legii, zeci de prieteni au însoțit cortegiul funerar, până la cimitir.

Vestea că iubirul artist de rock a pierdut lupta cu viață a întristat întreagă comunitate din Timișoara și nu numai.

Pe un banner agățat de poartă cimitirului – așa l-au mai putit vedea astăzi prietenii pe Adi Bărar. Intrarea cimitirului a căpătat rapid forma unui altar, unde prietenii i-au adus flori și au aprins o lumânare.

”Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!

Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.

” Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”, scrie trupa Cargo pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii