Acasă Eveniment Adolescentă de 16 ani din Gorj, surprinsă de mamă în timp ce...

Adolescentă de 16 ani din Gorj, surprinsă de mamă în timp ce făcea sex cu un profesorul de informatică

DISTRIBUIȚI

tentativa violUn profesor de informatică din Târgu Jiu este cercetat, în libertate, după ce ar fi întreţinut relaţii intime cu eleva lui de doar 16 ani. Bărbatul în vârstă de 43 de ani ar fi avut o idilă de cateva luni cu adolescenta, care i-ar fi fost elevă până în clasa a opta.

Mama fetei bănuia că între cei doi există legături nepotrivite și a urmărit-o. Așa a surprins-o chiar în momentul în care adolescenta întreținea relații sexuale cu profesorul, într-un apartament din Târgu Jiu, și a alertat poliția.

Adolescenta a fost examinată de un medic legist, apoi a fost audiată în prezența unui psiholog, urmând să fie consiliată și psihologic.

Fata de 16 ani ar fi început relația cu profesorul de informatică în urmă cu o jumătate de an, dar îl cunoștea pe acesta de mai mult timp pentru că i-a fost profesor până în clasa a VIII-a. Pe numele bărbatului, polițiștii au deschis un dosar penal.

El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. La finalul audierilor, oamenii legii au decis că acesta poate fi cercetat în libertate. În paralel, Inspectoratul Școlar din Gorj a deschis o anchetă în acest caz.

Comentarii

comentarii