Acasă Actualitate AfiOM – Multiplex Filantropic Timișoara – cel mai ambițios proiect social pentru...

AfiOM – Multiplex Filantropic Timișoara – cel mai ambițios proiect social pentru tineri și adolescenți

228
DISTRIBUIȚI

AfiOM – Multiplex Filantropic Timișoara este poate cel mai ambițios proiect social care se adresează tinerilor timișoreni. Aceștia vor fi implicați în activități de dezvoltare personală, educative, culturale, sociale, recreative și sportive.

”Misiunea acestui proiect social este de a inspira speranță și a contribui la bunăstarea și dezvoltarea personală a tinerilor, asigurându-le locul și mijloacele necesare, cu scopul de a consolida comunitatea timișoreană.

Clădirea Multiplexului AfiOM Timișoara va avea 3 niveluri. Pe un nivel va fi un centru de tineret prin care țintim educarea morală a tinerilor, păstrarea tradiției românești și implicarea lor în proiecte sociale. Multiplexul va conține și o sală de sport și conferințe cu teren de handbal, baschet, volei, fotbal de sală ș.a..

Un alt nivel va fi dedicat Căminului pentru mămici tinere, acolo unde dorim să le ajutăm pe acele fete adolescente care rămân însărcinate și nu au suportul familiei pentru a aduce pe lume copilul și a-l creste. Scopul este de a evita avortul și a învăța mămicile să crească copilul oferindu-le sprijin specializat și susținere. În plus, prin implicarea companiilor dornice să ajute, le vom putea oferi un viitor acelor mame prin găsirea unui loc de muncă și reintegrarea în societate.

La parterul clădirii Multiplexului AfiOM Timișoara va fi o grădinița deschisă tuturor, dar care va include și un număr de locuri sociale.

În vecinătatea clădirii se va construi Paraclisul Ortodox „Sfinții Români” aparținând Mitropoliei Banatului.

AfiOM este un proiect bazat pe sprijinul întregii comunități a orașului și pe încrederea acordată de către Primăria Municipiului Timișoara. Cconstrucția AfiOM va ăncepe în toamna anului 2022”, spune managerul de proiect Romeo Miskolcz.

Implicarea e importantă. Puteți să ajutați prin:

  • donații în contul RO77 INGB 0000 9999 1000 9537 – Fundația Filantropia sau
  • activități de voluntariat.

Comentarii

comentarii