Acasă Actualitate Alo!? Poliția! ANAF-ul! A început sezonul nunților țigănești

Alo!? Poliția! ANAF-ul! A început sezonul nunților țigănești

DISTRIBUIȚI

Timişoara a ajuns şatră ţigănească oblăduită de indolenţa celor care ar trebui să menţină ordinea publică în acest oraş. Bătăi şi călcări în picioare, violenţă dusă la extrem în trafic. Ce a ajuns acest oraş? Paşalâc fără stăpân?

Aşa aşteptăm anul 2021? Iar dacă sesizăm în scris aceste lucruri, suntem catalogaţi drept răuvoitori ai urbei. Că vrem o atmosferă monahală în Timișoara.

Duminică, timişorenii au fost nevoiţi să intre din nou sub teroarea năravurilor ţiganilor de catifea, care conduc maşini extrem de scumpe şi de luxoase, dar nu respectă nicio lege de circulaţie: conduc după normele proprii, circulă pe unde vor, întorc în intersecţie 180 de grade, cu toate că nu este voie. Iar toate acestea, sub privirile tolerante ale poliţiştilor.

Nu ştim din ce bani îşi cumpără romii maşinile de super-lux, de la Ferrari, Mercedes AMG, Bentley, Lamborghini, nici dacă sunt la zi cu impozitele şi taxele la ANAF, nici dacă ştiu din ce au dat examenul şi cum şi-au luat permisele de conducere.

Ştim doar că unii ca aceştia, plini de aroganţă, nu au lege. De altfel, de ce ar respecta-o, dacă „legea” îi vede, dar închide ochii şi îşi astupă urechile, după principiul nu văd, nu aud. Aşa cum a fost duminică, în jurul orei 14.00, în zona Podului Michelangelo, unde „catifeaua” a virat în intersecţie după cum a tăiat-o capul, iar poliţiştii „nu au remarcat” ce s-a întâmplat, deşi au văzut.

Din când în când mai apare câte un polițist curajos care oprește un țigan și constată că actele super-mașinii sunt false și că vehiculul este furat. Dar totul se oprește aici. Nu auzi de nici un țigan condamnat. Și în vara următoare țiganul apare cu altă limuzină. Că doar nu era să meargă la paranghelie cu Loganul.

Ce se va întâmpla cu acest oraş? Şi ne mai lăudăm că avem sisteme inteligente de supraveghere şi camere video în intersecţii şi că suntem cel mai sigur oraş? Cine sunt cei care pun umărul la dărâmarea ordinii publice din acest oraş, care se pregăteşte pentru 2021. Nici nu mai spunem pentru ce, fiindcă ne este jenă.

Comentarii

comentarii