Acasă Actualitate Amitere la liceu 2018 – mii de locuri în Timiș

Amitere la liceu 2018 – mii de locuri în Timiș

820
DISTRIBUIȚI

Elevii care au terminat clasa a opta mai au de trecut încă o etapă înainte de a se bucura din plin de vacanță – admiterea la liceu. Mii de locuri sunt disponibile în Timiș la licee și școli profesionale de stat sau private.

În județul Timiș, pentru anul școlar viitor sunt disponibile 4.365 de locuri la liceu, în clasa a IX-a, la „zi” în 156 de clase, iar la seral și la frecvență redusă elevii au la dispoziție 364 de locuri la liceu în 13 clase. La școlile profesionale de stat din Timiș sunt 1.042 de locuri în 44 de clase. În învățământul privat din Timiș sunt disponibile 196 de locuri la liceu, la „zi”, 168 de locuri la liceu „seral” și „frecvență redusă” și 112 locuri în școlile profesionale.

În intervalul 30 iunie – 4 iulie are loc verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor de înscriere la liceu, corectarea greşelilor în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator, iar comunicarea rezultatelor computerizate candidaţilor repartizaţi în învăţământul liceal de stat se face în unităţile de învăţământ liceal în care au fost admişi şi pe site-ul admitere.edu.ro, în data de 9 iulie.

 

Comentarii

comentarii