Acasă Actualitate Apel la donatorii de plasmă pentru părintele Radu Bogdan, preotul militar al...

Apel la donatorii de plasmă pentru părintele Radu Bogdan, preotul militar al Garnizoanei Timișoara, aflat în stare gravă, după ce a fost infectat cu COVID 19

1937
DISTRIBUIȚI

Pacienți vindecați de coronavirus sunt rugați să doneze plasmă pentru părintele Radu Bogdan, internat în stare gravă la spital după ce a fost diagnosticat cu COVID 19.

Preot militar al Garnizoanei Timișoara din 2010, părintele Radu Bogdan, în vârstă de 37 de ani, este internat la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, în stare gravă, în Secția de Terapie Intensivă.

Spitalul Militar din Timișoara a lansat un apel la persoanele vindecate de coronavirus să doneze plasmă pentru salvarea preotului.

„Facem un apel la pacienții care au trecut prin boala și doresc să doneze plasma Grup B III Rh pozitiv pentru tratamentul transfuzional care sa crească șansa de însănătoșire a părintelui. Daca există persoane dornice să ajute, o pot face la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara menționând numele părintelui„, transmit reprezentanții Spitalului Militar din Timișoara.

Comentarii

comentarii