Acasă Promo Apelul CJAS Timiș pentru a nu mai pune asigurații pe drumuri!

Apelul CJAS Timiș pentru a nu mai pune asigurații pe drumuri!

1200
DISTRIBUIȚI

A fost eliminată obligativitatea aplicării ştampilei pe declaraţii, cereri, contracte sau orice alte documente depuse la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiș de furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale.

„Concret, aceste acte normative vin în sprijinul furnizorilor, ușurându-le activitatea, întrucât nu mai este necesară aplicarea parafei medicului, a ștampilei cabinetului/unității medicale și nici a semnăturii olografe a medicului pe documentele emise în baza contractului cu casa de asigurări de sănătate și anume: bilete de trimitere, concedii medicale, prescripții medicale, etc. Facem apel la toți factorii implicați: medici, farmacii și unități sanitare să respecte actele normative în vigoare, pentru a nu mai pune asigurații pe drumuri” a declarat Victor Dumitrașcu, președinte-director general al CJAS Timiș.

Furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, precum şi furnizorii de materiale sanitare nu mai au obligaţia de a aplica ştampila pe documente sau înscrisuri depuse la Casa de Asigurări de Sănătate.

 

Comentarii

comentarii