Acasă Actualitate Au fost igienizate, la sesizările timișorenilor, spații din zone precum Piața Traian,...

Au fost igienizate, la sesizările timișorenilor, spații din zone precum Piața Traian, Gara de Nord sau Steaua

DISTRIBUIȚI

Mai multe spații din Timișoara, din zona Pieței Traian, din zona Gării de Nord și din cartierul Steaua-Fratelia, au fost igienizate recent, după ce reprezentanții primăriei s-au întâlnit cu cetățenii sau au preluat sesizările scrise ale acestora. De asemenea, sunt anunțate „mai multe acțiuni ample de curățenie” în aceste zone.

„S-au igienizat Piața Traian, Piața Romanilor (zona Catedralei Millenium), stațiile de tramvai și stația de taxi din apropiere, inclusiv prin spălarea vegetației de pe suprafețele pietonale. De asemenea, s-a curățat și spălat platoul de vizavi de Gara de Nord și s-a acționat pentru strangerea deșeurilor din proximitatea acestuia. Pe strada Ceferiștilor s-a intervenit într-o acțiune comună a Primăriei Municipiului Timișoara, Poliției Locale și CFR SA pentru lichidarea unei rampe clandestine uriașe de gunoi. S-au ridicat și transportat aproximativ 20 de tone de gunoi. Situația a fost transmisă responsabililor CFR SA și a fost sugerată îmbunătățirea iluminatului aferent terenului CFR, montarea unui sistem de supraveghere și a unor panouri informative, pentru a preîntâmpina apariția unei situații similare”, precizează reprezentanții primăriei.

„Cetățenii sunt rugați să arunce deșeurile voluminoase, vegetale, din construcții, precum și resturile de polistiren și carton din ambalaje la unul dintre cele patru puncte de colectare gratuită situate pe Calea Torontalului, nr. 94, strada Avram Imbroane, nr. 70, Calea Moșniței, nr. 2-4 și Calea Chișodei, strada Mile Cărpenișan, nr. 3”, mai amintesc aceștia.

Comentarii

comentarii