Acasă Actualitate Audit nefolositor pentru o eventuală negociere în cazul Poli

Audit nefolositor pentru o eventuală negociere în cazul Poli

556
DISTRIBUIȚI

„Ne pune în temă cu situaţia, dar nu îl putem folosi pentru o eventuală negociere”, spune consilierul judeţean Viorel Sasca, prim-vicepreşedinte PNŢCD Timiş

Consiliul Judeţean Timiş a comandat un audit la societatea care conduce clubul de fotbal Politehnica Timişoara. Auditul era necesar pentru a vedea dacă se pretează sau nu ca această instituţie să fie parte dintr-o viitoare societate care să deţină echipa de fotbal alături de un partener privat.

Consilierul judeţean ţărănist Viorel Sasca nu este însă deloc lămurit de acest audit… spune că nu poate fi folosit ca bază pentru o negociere, ci este un document informativ… „Am primit un draft al auditului făcut la Politehnica Timişoara, care nu a făcut decât să îmi confirme temerile, aşa cum am mai spus de multe ori: există riscul ca, oricât ar fi de bună firma care face auditul, dacă primeşte informaţii false sau incomplete, rezultatul să fie irelevant. Firma KPMG se acoperă şi spune, în final, că informaţiile nu trebuie să prezinte baza pentru decizii ulterioare, pentru care e necesară o analiză detaliată a situaţiei. Aşadar, auditul e informativ. Ne pune în temă cu situaţia, dar nu îl putem folosi pentru o eventuală negociere”, spune consilierul judeţean Viorel Sasca, prim-vicepreşedinte PNŢCD Timiş.

Comentarii

comentarii