Acasă Politica AUR Timiș nu va face înțelegeri cu primari PSD și PNL în...

AUR Timiș nu va face înțelegeri cu primari PSD și PNL în funcții!

DISTRIBUIȚI

Mihai Bogdan Negoescu, coordonator AUR Timiș, a declarat, joi 4 aprilie, cu prilejul conferinței săptămânale, că AUR nu va face înțelegeri cu primari PSD și PNL în funcții!

“Dragi primari PCR – partidul comasat român, nu mai faceți eforturi pentru a va trimite interpuși să candideze din partea noastră. AUR Timiș nu va face înțelegeri cu primari PSD și PNL în funcții! Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine de acest an al schimbării”, a spus Negoescu.

De asemenea, Stoica Ciprian-Titi, deputat AUR de Timiș, a atras atenția că spațiile din Timișoara pentru crize în cazuri de evenimente deosebite, dezastre, nu există.

Aproape au epuizat stocurile de medicamente și au adus medicamente din alte spitale pentru tratamente.

“Există o clădire nouă nefolosită de 11 ani a spitalului de copii Louis Țurcanu, deoarece primarul DoNIMIC Fritz sau fostul primar Robu, nu au acordat fonduri. Măsurile trebuie luate de îndată.

În privința noului terminal al Aeroportului Traian Vuia, acesta nu funcționează. Ecranele pentru afișajul zborurilor, scările, scannerele nu sunt funcționale. O adevărată bătaie de joc! Doar Schengenul aerian ne face să pierdem peste 5 miliarde de euro anual deoarece noi suntem încă blocați în vămi. Noi îndeplinim din punct de vedere tehnic toate condițiile pentru a intră în Schengen”, a spus Titi Stoica.

În continuare prezentăm punctele de vedere ale candidaților AUR Timiș la primării și consilii locale.

Sîrbu Ilie-Vasile, candidat AUR Consiliul Local Timișoara:

”În privința evenimentului nefericit de ieri de la Colegiul C.D. Loga a scos în evidență că Timișoara nu este pregătită să facă față unui astfel de eveniment. Suntem pe locul doi, că oraș, în ceea ce privește hazardul și mișcările tectonice și nu avem adăposturi pentru timișoreni. Gândiți-va că spitalul municipal din Timișoara se află într-o fosta cazarmă militară austro-ungară. Aici ne aflăm după 34 de ani de guvernări în lupta după ciolan!”

Neamțu Marcel, candidat AUR Primăria Ghilad:

”Cei 4 piloni ai partidului, care mă definesc, m-au făcut să aleg această candidatura din partea AUR. Din 2006 suntem conduși de un baron local care nu a făcut nimic pentru comunitatea noastră! Avem nevoi imense precum: un afterschool, trotuare, dispensar, infrastructură, stație de apă și epurare, terenuri pentru tinerii căsătoriți, locuri de joacă pentru copii, finanțarea bisericilor, sprijinirea familiilor nevoiașe. Va aștept alături de noi pentru a evolua! E vremea schimbării!”

Șandor Alin, candidat AUR Primăria Chevereșu Mare:

”În localitatea noastră dăinuie o adevărată mafie politică – de 24 de ani suntem conduși de Marcel Muia. Ne dorim să dăm jos acest baron local deoarece în activitatea să, s-a ocupat doar de dezvoltarea propriilor sale buzunare: comună arată că după război! Noi merităm mai mult, străzile sunt distruse, șanțurile sunt pline de buruieni, avem o tabăra de copii lăsată în paragină.”

Iftimia David, candidat AUR Primăria Pesac:

”Am ales această cale pentru că am văzut o nevoie de alternativă în comună noastră. Într-o societate în care oamenii devin răi, mă refer la primarul nostru, cred că merităm o echipa puternică, transparență, entuziastă. Cred, plin de credință, că vom putea implementa toate proiectele pe care vi le vom propune, iar nevoile noastre sunt: cabinet medical deschis zilnic, infrastructură, trotuarele care sunt inexistente. Cu Dumnezeu înainte!”

Buliga Constantin, candidat AUR Primăria Iecea Mare:

”Nu mi se pare corect felul în care banii noștri publici sunt cheltuiți. Eu și echipa mea ne dorim să avem o normalitate a relației cetățenilor cu administrația publică deoarece știți cu toțîi că edilul nostru are ieșiri comportamentale violente și interlope care controlează totul. Cu speranța că vom reuși să câștigăm primăria.”

Bogeanu Cristian, candidat AUR Primăria Giroc:

”Girocul este cea mai mare localitate din județul nostru. Cu un buget de 16 milioane de euro, comună nu a reușit să se ridice la standardele pe care le așteptăm. Alături de echipa noastră de consilieri dorim să readucem strălucirea comunei noastre. Suntem sătui de promisiuni sterile și curând vom prezența programul nostru de management operațional destinat girocenilor. Sunt convins că vom reuși împreună! Girocul este al oamenilor!”

Anișorac Gabriela, candidat AUR Primăria Bogda:

”Am văzut foarte multe nedreptăți în comună mea: lemnul de foc ne-a fost luat, nereguli peste nereguli în primărie. Relația cu administrația locală nu există. Eu îmi doresc să lupt pentru comunitatea mea, să ne punem pe picioare singuri și să avem curaj! Avem cel mai frumos sat din România – Charlottensburg și toate resursele pentru a prosperă. Ne lipsește doar o conducere potrivită! Uniți vom ajută că localitatea noastră să evolueze!”

Strimbu Florin, candidat AUR Primăria Periam:

”Candidez din partea acestui partid deoarece avem un buget enorm în comună noastră, însă primarul nostru de 12 ani îi face că și dispăruți. Aceștia nu se observă în investițiile din comună noastră. Nu face nimic pentru noi, pentru copiii noștri și de aceea îmi doresc o schimbare urgență! Ieșiți la vot pentru că est e ultima șansă!”

Comentarii

comentarii