Acasă Eveniment Bărbatul care a luat 6.000 de euro ai altui client rămaşi într-un...

Bărbatul care a luat 6.000 de euro ai altui client rămaşi într-un bancomat a fost găsit, a recunoscut fapt și a fost iertat de păgubaș

222
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care a luat 6.000 de euro rămaşi într-un bancomat de la un alt client care a vrut să depună banii, dar nu a finalizat operaţiunea, a fost identificat de polițiști.

„Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat persoana, care a sustras 6.000 de euro din fanta bancomatului, de la o unitate bancară din Timişoara. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 41 de ani din Timişoara, care a recunoscut fapta şi a predat banii persoanei vătămate”, a anunţat Poliţia Timiş.

Potrivit IPJ Timiş, bărbatul care a luat banii scapă de consecinţe penale pentru că păgubitul, după recuperarea banilor, a refuzat să depună plângere. La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii făceau apel la cetăţeni pentru a ajuta la identificarea bărbatului care a fost filmat luând banii. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere.

Polițiștii Secției 1 Timișoara anunțau că au în lucru un dosar penal pentru furt cu autor neidentificat.

În data de 26 octombrie a.c., un cetățean s-a deplasat la sucursala unei bănci din Timișoara pentru a depune în contul personal suma de 6.000 euro. După ce banii au fost depuși, bancomatul a respins depunerea, suma de bani rămânând în interiorul locașului, cetățeanul în cauză nesesizând cele întâmplate.

Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului, a fost sustrasă ulterior de o persoană neidentificată.

Comentarii

comentarii