Acasă Eveniment Bărbatul căutat de poliţişti după ce a fost văzut dezbrăcat în toaleta...

Bărbatul căutat de poliţişti după ce a fost văzut dezbrăcat în toaleta fetelor dintr-o şcoală din Timişoara s-a predat Poliţiei

485
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care era căutat de poliţişti după ce a intrat în toaleta fetelor la Colegiul “Ion Vidu” din Timişoara, unde a fost văzut de o elevă din clasa I, s-a predat la Poliţie. El are 29 de ani şi a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, spun anchetatorii.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul s-a predat la Secţia 2 Poliţie din Timişoara, iar acum este audiat la Poliţia Municipiului Timişoara. Acesta are 29 de ani şi a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, bărbatul a intrat în baia fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara, după prima pauză.

“Din cele relatate de doamna director, la prima pauză, la orele 8.50, pe o intrare secundară din unitate, deschisă, prin care echipa de muncitori îşi strângeau materialele de construcţii, a pătruns un individ neidentificat. Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anume sală. Pentru că fetele nu au reuşit să obţină o informaţie corectă şi să îi indice sala, acestea au renunţat şi s-au dus spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune, cu fetiţa care ceruse în timpul orei voie pentru a merge la toaletă şi a povestit, ulterior, copilul…că a intrat un hoţ în baie”, a declarat Aura Danielescu. conform news.ro.

Poliţia a fost chemată imediat de directorul unităţii, iar oamenii legii au cercetat incidentul şi au anunţat că îl caută pe bărbat.

Comentarii

comentarii