Acasă Actualitate Biserica în sprijinul spitalului, în pandemia COVID, la Timișoara

Biserica în sprijinul spitalului, în pandemia COVID, la Timișoara

411
DISTRIBUIȚI

În contextul evoluției îngrijorătoare a pandemiei la nivelul județului Timiș, a numărului crescut de persoane infectate cu noul coronavirus, cu forme medii și severe, Arhiepiscopia Timișoarei, prin sectorul Social-Filantropic și prin implicarea directă a ÎPSS Ion, mitropolitul Banatului, vine, din nou, în sprijinul unităților medicale timișene, aflate în lupta pentru combaterea și reducerea efectelor pandemiei Covid-19.

Astfel, marți, 9 martie, Spitalul CFR Timișoara a primit peste 350 de lenjerii de pat de unică folosință, necesare pacienților pozitivi SARS-CoV-2 din cadrul secției clinice suport Covid-19. Lenjeriile de pat din material textil au fost confecționate de monahiile de la Centrul eparhial din Timișoara, ca expresie a solidarității cu cei aflați pe patul de suferință.

Ajutorul umanitar se înscrie în seria acțiunilor filantropice întreprinse de Arhiepiscopia Timișoarei de la începutul pandemiei, în vederea sprijinirii personalului medico-sanitar și a celui auxiliar, precum și pentru combaterea crizei de sănătate publică provocată de coronavirus.

 

Comentarii

comentarii