Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt a recunoscut cu câţi bărbaţi s-a culcat în ultimii 15...

Brigitte Sfăt a recunoscut cu câţi bărbaţi s-a culcat în ultimii 15 ani

DISTRIBUIȚI

Brigitte Sfăt, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a participat la jocul “Adevăr sau provocare”, unde a spus cu câţi bărbaţi s-a culcat în ultimii 15 ani.

Concurenții de la Ferma au jucat “Adevăr și Provocare”, iar Carmen Negoiță a tras un carton pe care era întrebarea: cu ce persoană de sex opus de la show s-ar culca. Aparent timorată, concurenta nu a vrut să dezvăluie cine este bărbatul, însă Emil Rengle i-a dat puțin curaj, moment în care Carmen Negoiță s-a îndreptat către iubitul lui Lili Sandu, Silviu Țolu.

Pentru că a fost momentul adevărului, Emil Rengle a recunoscut că este atras de Brigitte Sfăt, iar vedeta a fost puțin deranjată. Mai mult, câștigătorul de la “Românii au talent” a primit provocarea să sărute o persoană de sex opus, iar acesta ales-o tot pe fosta soție a lui Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt a reacționat imediat și nu a fost prea încântată de dezvăluirile făcute de colegul ei: “M-a supărat Rengle, care a băgat că s-ar culca cu mine. Are vârsta apropiată de fiul meu. N-aș face așa ceva niciodată. Am avut 4 bărbați în 15 ani!”.

Comentarii

comentarii