Acasă Actualitate Călin Dobra face un apel public către Nicolae Robu: ”La dialog. Nu...

Călin Dobra face un apel public către Nicolae Robu: ”La dialog. Nu la monolog!”

801
DISTRIBUIȚI

Primind un refuz categoric și nejustificat la cerea ca Primăria Timişoara să cedeze către Consiliul Judeţean Timiş activele pe care le deţine la Aeroportul Utilitar Cioca, președintele CJ Timiș, Călin Dobra, îi cere public primarului Nicolae Robu să fie deschis la dialog și nu la monolog.

”Lipsa de anvergură administrativă și strategică a lui Nicolae Robu se vede din răspunsul pe care l-am primit astăzi, indirect, cu privire la cedarea clădirilor de la Aerodromul Cioca, de pe Calea Torontalului, către Consiliului Județean Timiș.

Domnule Robu, viziunea mea este alta. Nu să modernizăm acel spațiu pentru un eveniment punctual, ci să dezvoltăm durabil zona. Este un spațiu cerut de public, de organizatorii de evenimente, mulți din afara Timișoarei.

Să gândești punctual pentru o manifestare, nu este o strategie, ci este o cosmetizare a tristului adevăr ca Timișoara nu beneficiază de un spațiu adecvat organizării de evenimente majore.

Domnule Robu, nu e momentul pentru orgolii și conflicte între instituții. Mândria trebuie lăsată la o parte. Vă invit la dialog, ca să găsim soluții viabile pentru toate problemele majore ale Timișoarei. Se poate? Se poate!”, spune Călin Dobra.

„Am spus foarte clar, CJT nu e în stare să facă ceva cu patrimoniul care îl are. Cum aş putea să fiu de acord să le dau clădirile de acolo? Ele vor intra în reabilitare. Mici intervenţii de cosmetizare am făcut deja pentru a le pregăti pentru Flight Festival şi vom face şi acolo intervenţii serioase, pentru că avem capacitatea necesară. Nu vom fi de acord să înstrăinăm clădirile de acolo”, a declarat, vineri, categoric, Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii