Acasă Actualitate După ce Dominic Samuel Fritz a dezvăluit că liberalii sifonează de bani...

După ce Dominic Samuel Fritz a dezvăluit că liberalii sifonează de bani prin Semaforişoara, Robu cere intervenţia procurorilor

1771
DISTRIBUIȚI

Cei mai importanţi candidaţi pentru postul de primar al Timişoarei la viitoarele alegeri, Dominic Samuel Fritz, de la USR, respectiv Nicolae Robu, de la PNL, au găsit un nou motiv de dispută electorală. Primul a acuzat actuala administraţie că ar fi „sifonat” bani spre anumite grupuri de interese prin intermediul acţiunii „Semaforişoara”, cel de-al doilea răspunde şi spune despre adversarul său că ar fi un „Neica X – justiţiarul”.

După dezvăluirile candidatul USR, Dominic Samuel Fritz, despre SC Backup Tehnology SRL, una dintre firmele de casă a administrației Robu, deținută de liberalul Ionuț Gaiță, care a primit contracte de peste 3,7 milioane de euro, fără licitație, Robu cere să vină procurorii.

Nicolae Robu nu se lasă, el nu crede nimic din cele spuse de adversarul său, spune că SDM are prea mare experienţă să fi făcut asemenea matrapazlâcuri şi cere să vină procurorii să cerceteze, nu „Neica x – Justițiarul”, adică Dominic Samuel Fritz, să facă prespuneri.

„Acum a apărut o mizerie de nedescris vizavi de nu știu ce deturnări cu semaforizarea, tot felul de bazaconii care nu au nicio legătură cu realitatea. Să vină, domnule, procuratura, nu Neica x – Justițiarul, și să vadă dacă cineva a greșit și să îl pedepsească. Sunt prostii fără seamă. Lumea vrea ca liberalii să fie excluși. Acum, dacă noi suntem la putere, firmele liberale să nu vină la licitații, să nu se implice, oamenii competenți, peneliști, să nu vină la concursuri, să nu poată câștiga concursuri. Păi ce minte au cei care au asemenea pretenții? Se descalifică total”, a răspuns actualul primar al Timişoarei.

Comentarii

comentarii