Acasă Economic Carpatair introduce serviciul „BUS&FLY” pe ruta Arad – Timişoara

Carpatair introduce serviciul „BUS&FLY” pe ruta Arad – Timişoara

DISTRIBUIȚI

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub-ul la Timişoara, va introduce începând cu 29 martie un nou tip de serviciu – BUS&FLY, care va lega Aradul de Timişoara, printr-o linie specială de transfer cu microbuz.
Serviciul se adresează pasagerilor din Arad care doresc să zboare pe rutele Carpatair din Timişoara, atât către Italia, Germania, Grecia, Ucraina, Republica Moldova şi spre diverse puncte din România deservite de companie, cât şi cetăţenilor din ţară şi străinătate care doresc să ajungă la Arad folosind rutele Carpatair.
Aradul este deservit în prezent numai în foarte mică măsură de zboruri interne şi internaţionale. Serviciu oferit din această primăvară de Carpatair comunităţii din Arad este menit să asigure disponibilitate maximă pentru toate zborurile din Timişoara, atât pentru cele operate de Carpatair, cât şi de alţi operatori aerieni parteneri – Tarom sau Lufthansa. Astfel, pe lângă conexiunile asigurate la zborurile Carpatair, pasagerii pot opta să îţi continue călătoria cu Tarom din Timişoara spre Bucureşti, la zborul de dimineaţă, şi cu Lufthansa spre Munich, la zborul de după-amiază. Prin serviciul BUS&FLY Carpatair va asigura câte 2 curse pe zi pe ruta Arad – Timişoara şi Timişoara – Arad, în fiecare zi, de luni până sâmbătă.
„BUS&FLY este un nou tip de serviciu Carpatair care oferă clienţilor posibilitatea de a realiza o conexiune directă şi cât mai comodă prin HUB-ul din Timişoara, atât pentru zborurile interne, cât şi externe. În cazul de faţă clientul poate opta de exemplu pentru ruta Arad – Roma, unde segmentul Arad – Timişoara va fi asigurat prin microbuz, iar Timişoara – Roma de aeronavele companiei. Preţul biletului Arad – Roma va fi cu doar 10 euro mai mare decât unul Timişoara – Roma”, a declarat Paula Ardelean, vice-preşedinte Marketing & Vânzări Carpatair.
Transferul pasagerilor va fi asigurat prin intermediul unei linii speciale de transport, Carpatair folosind pentru aceste curse microbuze speciale de 12 -16 locuri şi autocare de 40 de locuri, în funcţie de numărul de pasageri înregistrat. În Arad au fost organizate staţii speciale de colectare a pasagerilor Carpatair. Durata călătoriei este de aproximativ o oră şi 20 de minute. Plecările din Arad se fac din faţa Hotelului Continental, existând o staţie intermediară de colectare la Hotel President. Aceleaşi repere vor fi folosite şi pentru rutele de întoarcere Timişoara – Arad. Staţia de sosire/plecare de la Aeroportul Timişoara va fi amenajata în zona terminalului de Plecări Interne.
„Un alt avantaj al acestui serviciu este acela că leagă Bucureştiul de Arad, una din destinaţiile cele mai solicitate din Arad şi care nu are prea multe posibilităţi de conexiune in momentul de faţă”, a mai adăugat Paula Ardelean.
Serviciul BUS&FLY este publicat în sistemul de rezervări Carpatair ca şi segment de zbor, având menţionat ca şi echipament „BUS”, ceea ce înseamnă că acel tronson va fi efectuat cu un microbuz sau autocar. Acest segment „BUS” va figura şi pe biletul de avion ce va intra în posesia pasagerului după rezervare, pentru optimizarea informaţiilor de călătorie. Astfel pasagerul va avea întregul itinerar al călătoriei, până la destinaţia finala, pe un singur bilet. Serviciul va fi disponibil începând cu data de 29 martie pe website-ul companiei www.carpatair.com, cât şi prin intermediul Carpatair Call Center, a agenţiilor proprii din ţară şi prin intermediul agenţiilor de turism din România şi Italia.

Comentarii

comentarii