Acasă Actualitate Cazul Nicolae Robu va fi discutat luni în Biroul Executiv National al...

Cazul Nicolae Robu va fi discutat luni în Biroul Executiv National al PNL

1610
DISTRIBUIȚI

Punerea sub acuzare a primarului Nicolae Robu de către DNA Timișoara a stârnit reacții până la București. Surse din cadrul PNL spun că situația președintelui PNL Timiș va fi discutată luni în ședința Biroul Executiv National al PNL.

Liberalii vorbesc de asemănarea dintre situația lui Robu cu cea a lui Vasile Blaga, care a demisionat în urmă cu doi ani din funcția de copreședinte, după ce DNA a dispus urmărirea penală pe numele său.

Nicolae Robu, în schimb, spune nu are de gând să se retragă din funcţia de preşedinte al PNL Timiş, pentru că nu are motive. El consideră că este nevinovat în dosarul anvelopării blocurilor din fonduri europene, aflat la DNA.

Întrebat de presă dacă s-a gândit la o retragere din fruntea PNL Timiş, el a răspuns: “Credeţi că pentru mine chiar e o miză importantă de viaţă această funcţie? Eu sunt un tip tare şi tocmai de aceea lupt pentru normalitate. În afară de bătaie de cap şi de atâta înverşunare la adresa mea, nu-mi aduce nimic altceva această funcţie. În CV-ul meu asta cântăreşte cel mai greu, că sunt preşedinte de filială? Eu nu am ajuns preşedinte de filială ca să îmi fac o carieră sau avere. Eu mi-am făcut carieră şi am venit cu un CV prin care m încercat să transfer către PNL aprecierea de care mă bucur în societate. Avere nu am făcut, pentru că sunt un idealist”.

Comentarii

comentarii