Acasă Actualitate Cei mai activi timișoreni au șansa de a câștiga abonamente la Neversea

Cei mai activi timișoreni au șansa de a câștiga abonamente la Neversea

DISTRIBUIȚI

Smartfit pregătește cel mai mare și dinamic show al antrenamentelor de grup din Timișoara, la care accesul este liber pentru toți doritorii! Instructorii noștri, Radu, Carmen, Vlad și Alin, au pregătit 5 antrenamente și coregrafii noi, pe care le vor prezenta pentru prima dată sâmbătă, 23 iunie, la Shopping City Timișoara, pe acoperiș. Programul este următorul:

11:00 – Smart Pump – antrenament corporal total; toate grupele musculare vor fi lucrate! Exercițiile sunt efectuate pe muzică și asigura eficiența antrenamentului. 
12:15 – Booty Xpress – antrenament intens care se axează pe musculatura fesierilor și a coapselor.
12:55 – Abs Xpress – clasă special concepută pentru un antrenament eficient si interactiv al musculaturii abdominale.
13:35 – 360 Strength Xpress – antrenament de mare intensitate, care te provoacă să-ți depășești limitele. 
14:15 – 360 Cardio Xpress – energie, dinamism, adrenalină și explozii repetate de mare intensitate!

În cadrul evenimentului va fi organizată și o tombolă cu premii atractive oferite de diverși parteneri, printre care și abonamente generale la festivalul Neversea, oferite de Shopping City Timișoara.

Înscrierile au început și se fac la recepțiile celor trei locații: Smartfit Studio 1 (Bd. Cetății, colț cu Calea Torontalului), Smartfit Studio 2 (Calea Buziașului numărul 11) și Smartfit Studio 3 (Calea Șagului, nr.100).

Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/222143368582731/.

Comentarii

comentarii