Acasă Actualitate Cel mai tare papricaș se face la Buziaș! Festivalul Papricașului și Vinului...

Cel mai tare papricaș se face la Buziaș! Festivalul Papricașului și Vinului 2023

DISTRIBUIȚI

Cel mai tare papricaș se face la Buziaș! Papricaș de porc, de pui sau de vită, gulaș de toate felurile, tocăniță de miel sau de porc, sarmale, fasole cu cârnați, purcel la proțap, mititei, frigărui, vin, răchie, bere și multe, multe bunătăți vor fi prezente din belșug la Festivalul Papricașului și Vinului de la Buziaș 2023.

Va fi mare petrecere în weekendul din 14-15 octombrie, în Parcul Central din frumoasa localitate aflată la 25 de km de Timișoara, unde va avea loc tradiționalul Festival al Papricașului și Vinului, ajuns la cea de-a XIII-a ediție.

Vor fi două zile de mare sărbătoare, cu muzică bună, preparate culinare delicioase, concursuri, degustări și multe surprize.

Festivalul este organizat de Primăria Buziaş în colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş, Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş şi Asociaţia Culturală Izvoraşul Buziaş.

Festivalul Vinului și Papricașului de la Buziaș promite să fie o experiență care va combina gusturile autentice ale bucătăriei locale cu muzica de excepție și atmosfera unei sărbători cu adevărat speciale. Dacă sunteți în căutarea unei escapade culturale și gastronomice, aceasta este destinația perfectă pentru weekend-ul din 14-15 octombrie 2023.

Respectăm tradiția, promovăm Buziașul împreună! Este un eveniment de tradiție al frumosului nostru oraș-stațiune, întâmpinat cu mare plăcere și de această dată de către buzieșeni. Afluența mare este de fiecare dată o dovadă a interesului de care se bucură acest festival în rândul comunității noastre și ne bucurăm din toată inima. Vă așteptăm și în acest an pentru a petrece împreună noi momente frumoase, mai ales că și vremea ține cu Buziașul – este mesajul Primăriei Buziaș Timiș.

 

Comentarii

comentarii