Acasă Actualitate Cele mai importante articole sportive pentru bărbați

Cele mai importante articole sportive pentru bărbați

DISTRIBUIȚI

Fie că ești un împătimit al sporturilor sau doar îți place să te îmbraci cât mai comod, din garderoba ta nu trebuie să lipsească articolele sportive. Aceste pot fi opțiuni foarte la îndemână pentru zilele în care ai foarte multă treabă și vrei să fii cât mai comod, pentru ieșirile la fotbal sau pentru plimbările de zi cu zi.

Chiar dacă în fiecare zi trebuie să te îmbraci la costum, pentru că asta este natura locului de muncă, garderoba ta trebuie să aibă și câteva articole sportive.

În acest articol, o să vedem care sunt cele mai importante articole sportive, care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Sunt la fel de valabile și pentru cazul în care obișnuiești să mergi la sală sau să practici sporturi sau doar ai nevoie de haine pentru zilele mai relaxante.

  1. Pantaloni

Când vine vorba de pantaloni trening barbati, optiunile sunt nelimitate. Trebuie să alegi în funcție de stilul tău. Gama celor de la Nike oferă foarte multe opțiuni. Poți alege pantaloni Nike mulați, care să pună în evidență piciorul sau poți alege pantaloni Nike largi, care se potrivesc foarte bine în ținutele casual sau dacă ai un stil mai urban.

Pantalonii Nike sunt cunoscuți pentru că sunt calitativi și rezistenți și te vor ține foarte mult timp, chiar dacă prețul este mai mare. Poți opta pentru pantaloni Nike și pentru îmbrăcămintea de sală, pentru că brand-ul este recunoscut pentru îmbrăcămintea sportivă pe care o fabrică și pentru varietatea de sporturi pe care o acoperă.

Dacă nu-ți plac pantalonii lungi sau obișnuiești să faci sport în perioadele calde din an, ar trebui să ai și câteva perechi de pantaloni scurți. S-ar putea să-ți placă aceștia mai mult pentru mersul la sală, chiar și în sezonul rece, din moment ce oricum ai activitate fizică și temperatura corpului tău este în creștere. Aceștia sunt potriviți și pentru drumeții în aer liber, urcat pe munte sau orice fel de alte experiențe ai dori să încerci. Și în acest caz poți să te uiți la oferta Nike, pentru că ai de unde alege.

  1. Tricouri

Nu ne referim aici la tricourile pe care le porți în viața de zi cu zi. Pentru activitățile sportive există anumite materiale speciale. Acestea împiedică transpirația excesivă, oferă o mai bună mobilitate și au o elasticitate care permite efectuarea numeroaselor mișcări. Mai mult, dacă mergi la sală, e bine să nu iei tricourile pe care le porți în viața de zi cu zi ci să optezi pentru acestea, pentru că astfel să le păstrezi cât mai mult.

Și la acest capitol exista tricouri Nike barbati foarte bune. Unele dintre ele pot fi luate și în îmbrăcămintea casual, iar altele sunt speciale pentru sport. Le găsești în diferite croiuri, de la slim la oversized, cu gulere diferite și în nenumărate culori.

  1. Hanorace

Hanoracele sunt atât de versatile încât nu mai sunt asociate doar cu practicarea unui sport. Da, ele sunt foarte la îndemână dacă ești o fire sportivă pentru că merg la orice, sunt ușor de luat peste și sunt și foarte la modă.

Poți opta pentru hanorace cu fermoar, pe care să le poți descheia dacă e nevoie sau pentru hanorace tip bluză, cu glugă sau fără. Hanoracele cu glugă pot fi foarte folositoare în sezonul rece pentru că te pot feri de ploaie sau de ninsoare dacă, de exemplu, erai la o tură de alergare și chiar atunci a pornit vremea rea.

Partea bună e că ele pot fi purtate oricând, nu doar atunci când faci sport. La fel ca în cazul tricourilor, le găsești în diverse culori și croiuri și sunt potrivite pentru orice tip de corp: dacă vrei unul mai mulat, ai hanorace mai slim, care cad pe corp și dacă vrei unul larg, sunt hanorace oversized sau poți oricând să optezi pentru o mărime mai mare.

  1. Adidași

Trebuie să ai o pereche de adidași specială pentru sport. Nu adidașii cu care mergi prin oraș sau cei pe care îi porți de obicei. Această pereche trebuie să fie specială pentru sport. Să fie dintr-un material prin care piciorul să respire ușor, să aibă o talpă care se poate îndoi ușor și care este flexibilă și să îți susțină foarte bine piciorul.

Dacă practici anumite sporturi, cum ar fi tenisul, baschetul sau fotbalul, ar trebui să ai încălțăminte specifică acelui sport. Nu e extraordinar să mergi fără crampoane la fotbal sau cu papuci care alunecă atunci când vrei să joci baschet.

Chiar dacă investiția poate fi una mai mare la început, o pereche bună de adidași va merita pe termen lung.

Acum știi care sunt elementele din garderoba ta care nu ar trebui să lipsească în ceea ce privește activitățile fizice. Un alt lucru după care să te uiți este materialul. E important să alegi materiale calitative, care să te țină mult, chiar dacă investiția este una puțin mai mare.

Comentarii

comentarii