Acasă Economic Centrul IT din România se mută la Timişoara

Centrul IT din România se mută la Timişoara

DISTRIBUIȚI

În perioada 15-16 mai, între orele 9.00-18.00, se desfăşoară la Expovest Timişoara cea de-a patra ediţie IT Congress, care va reuni peste 1000 de participanţi – specialişti IT din toate domeniile de activitate şi factori de decizie din companii private şi instituții publice. 

Reprezentanţii celor mai importante branduri IT pe plan internaţional – HP, NetApp, Oracle, Dell, IBM, Intel, Microsoft, VCE (VMware, Cisco, EMC), Xerox, APC, Lenovo, Lexmark, McAfee, Symantec, DS Solution, Zebra – vor prezenta lansări de produse şi ultimele noutăţi despre tehnologiile IT: virtualizare, cloud computing, aplicaţii de baze de date pe diferite platforme de servere, diferite medii de stocare, tehnologii de back-up şi securitatea datelor, precum şi alte teme de larg interes. În decursul celor două zile, participanţii vor putea testa şi explora, împreună cu zeci de specialişti IT ai brand-urilor de top internaţional, soluţii de ultimă oră menite să le eficientizeze afacerea pe o piaţă tot mai competitivă. Evenimentul este gândit pentru a facilita întâlniri, discuţii şi dezbateri asupra prezentului şi viitorului tehnologic, între cei mai buni producători de tehnologie IT şi cei care o folosesc – comunitatea profesioniștilor IT. 

“Dacă vrem să fim competitivi trebuie să fim în pas cu tehnologia, iar IT-ul poate fi factorul strategic pe care companiile sau instituțiile pot miza în creșterea eficienţei şi productivității. Ne bucură faptul că tot mai mulți producători de tehnologie își manifestă interesul pentru acest eveniment şi de asemenea ne bucură dorința de participare din partea comunității profesioniștilor IT care a depășit zonă geografică de proximitate regională”, declară Stelian Câmpianu, Director Executiv, ETA2U. Lansat în urmă cu 4 ani, IT Congress şi-a menținut încă de la prima ediţie profilul business-to-business, exclusivist, care aduce la un loc oameni cu interese comune.

Comentarii

comentarii