Acasă Cultura Cetățean de Traian! Fabricultura ajunge în cartierul Fabric cu distracție mare și...

Cetățean de Traian! Fabricultura ajunge în cartierul Fabric cu distracție mare și ospăț stradal

DISTRIBUIȚI

Piața Traian va reînvia cu adevărat sub semnul FABRICULTURII și își va desăvârși rolul de pol socio-cultural alternativ  Timișoarei!

“După trei luni de acțiuni mici și mari prin care am adus arta, cultura și patrimoniul în sânul comunității locale, a sosit momentul ca, împreună cu aceasta, să ne prezentăm în fața întregii lumi așa cum suntem – cu bune și rele, cu grijă și respect față de trecut și cu viziune încrezătoare înspre viitor! Asta se va întâmpla timp de trei zile, între 30 septembrie și 2 octombrie”, anunță organizatorul Asociația Cetățean de Traian.

Evenimentul de amploare se va desfășura în jurul a patru cuvinte cheie: ART, IDENTITY, HERITAGE, COMMUNITY și va aduce poate pentru prima dată în Piața Traian voncerte live cu trupe de renume național și internațional, curatoriate reprezentativ pentru efervescența socială a cartierului Fabric.

Ateliere, workshp-uri, evenimente pop-up și performance-uri pentru toate vârstele și interesele.

Zonă de Street-Food & Drink în care arta culinară va împleti povești dincolo de vorbe.

Circ Stradal pus în scenă de Institutul Francez din România și al lor IMPULS FABRIC.

Instalații arhitecturale realizate de partenerii noștri OAR Timiș în cadrul celei de-a patra ediții Beta – bienala timișoreană de arhitectură.

Teatru în aer liber, tururi ghidate, filtre Augmented Reality și multe, multe planuri și vise despre viitorul cartierului FABRIC!

Pentru a urmări programul complet al celor 3 zile de festival, dar și pentru a susține acest eveniment și programele viitoare ale Asociației Cetățean de Traian, puteți vizita site-ul evenimentului: fabricultura.ro.

Accesul la toate activitățile și concertele va fi gratuit!

FABRICULTURA este un program de activare comunitară finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara și de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura2022.

 

 

Comentarii

comentarii