Acasă Actualitate Cinismul unor timişoreni!

Cinismul unor timişoreni!

1639
DISTRIBUIȚI

Această fotografie surprinsă de echipa cotidianului ZIUA de Vest, duminică 15 octombrie, cu prilejul Târgului de miere de la Pădurea Verde Timişoara, arată nivelul de educaţie al unor semeni de-ai noştri care au aruncat aceste gunoaie chiar în faţa pancartei pe care scrie mare Păstraţi curăţenia!

Este clar că, pe lângă lipsa de educaţie şi civilizaţie, cei care au abandonat deşeurile acolo chiar pe spaţiu verde, deşi erau atenţionaţi că este interzis, au avut nevoie şi de un mare cinism. Oricum nu-i putea vedea nicio autoritate sau poliţist local, ci numai propria lor… conştiinţă. Este evident că aşa ceva nu au. Prin urmare, numai o cameră de luat vederi care să filmeze non-stop i-ar mai putea speria pe nesimţiţi.

Ce spune Poliţia Locală Timişoara?

Poliţia Locală atenţionează că cetăţenii nu trebuie să arunce gunoaiele pe spaţiul public sau pe spaţiul verde şi să formeze rampe clandestine, fiindcă vor fi sancţionaţi. Amenda este cuprinsă între 500 lei – 2.500 lei. Poliția Locală desfăşoară acțiuni pentru depistarea celor care aruncă gunoaie pe străzile orașului și încurajează populația să sesizeze dacă observă persoane care abandonează resturi pe domeniul public la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

 

 

Comentarii

comentarii