Acasă Actualitate Circulați cu atenție! Adaptați viteza la condițiile de drum! Utilaje și sute...

Circulați cu atenție! Adaptați viteza la condițiile de drum! Utilaje și sute de tone de material antiderapant pe autostrăzi și drumuri naționale din Banat

281
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara vă cer să circulați prudent. Ninge în Banat, în special în partea de Sud-Est a județului Caraș-Severin. A fost emisă informare meteorologică de ninsori abundente și strat nou de zăpadă, intensificări ale vântului, precipitații mixte, polei, valabilă până vineri, 11 ianuarie 2019, la ora 12:00.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara.

Pe parcursul nopții trecute au intervenit 124 de utilaje și au fost folosite 533 de tone de material antiderapant și 0,75 tone de clorură de calciu, pe aria de competență a DRDP Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii