Acasă Actualitate Circulație persoanelor: La Lugoj, din comunele apropiate, doar cu declarație. De la...

Circulație persoanelor: La Lugoj, din comunele apropiate, doar cu declarație. De la Parța și Dudeștii Noi, spre Timișoara, fără

1312
DISTRIBUIȚI

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, întrunit astăzi, 21 mai, în sistem videoconferință, a luat noi hotărâri privind circulația persoanelor din zonele metropolitane către orașe fără declarație. Astfel, solicitarea Primăriei Lugoj de a se circula înspre/dinspre localități din jurul Lugojului, fără declarație pe proprie răspundere, a fost respinsă.

Motivația CJSU este că „pe perioada stării de alertă, se poate circula în afara localității către/dinspre locul de muncă pe baza  unei adeverințe eliberate de angajator, sau a legitimației de serviciu, nefiind nevoie de declarație pe propria răspundere. Aceasta din urmă fiind completată pentru deplasări în afara localității pentru alte motive, prevăzute în declarație”, transmit reprezentanții Prefecturii județului Timiș.

Pe de altă parte, lista localităților care intră oficial în zona metropolitană a Timișoarei a fost completată. Astfel, Dudeștii Noi și Parța vor fi adăugate pe lista pe care deja se regăsesc Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Moșnița Nouă, Remetea Mare, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Sânandrei, Șag, Bucovăț. Între aceste localități și spre/dinspre Timișoara se poate circula fără completarea în prealabil a declarației pe proprie răspundere.

Comentarii

comentarii